springen over rotsen

Krachtige keuzes als ‘dertiger’!

Herken je dit?

  • “Ik heb alles voor elkaar. Leuke baan, fijne thuissituatie, etc. maar ik ren van hot naar her ben doodmoe en kan er niet van genieten.”
  • “Iedereen zegt dat ik alles heb en dat ik gelukkig zou moeten zijn maar ….. ik kom niet bij dat gevoel.”
  • “Ik twijfel of ik op de goede weg zit maar weet niet hoe ik daar achter kan komen?”
  • “Is dit alles?”
  • “Er zijn héél veel mogelijkheden maar ik durf niet te kiezen.”
  • “Wat ik nu doe is leuk voor nu. Later wil ik zeker iets anders maar ik weet niet wat.”

Dan ben je niet alleen! Het zijn citaten uit ons onderzoek bij dertigers. Voor hen is deze fase in hun leven een spannende periode. Ze voelen dat ze nú keuzes “moeten” maken die van grote invloed zijn op de rest van hun leven. Denk aan keuzes op het gebied van werk en relaties. Gezien het grote aantal mogelijkheden leidt dat regelmatig tot “ keuzestress”. Onze training is ontworpen om je handvatten te geven zodat je gerichte keuzes kunt maken die bij jou passen. Keuzes vanuit het hart. De training gaat over bewustzijn, visie, drijfveren, creëren en het verwezenlijken van jouw wensen.

Vrijblijvend persoonlijk advies over de training 

Heb je na aanleiding van deze informatie nog vragen of twijfel je of deze training iets voor jou is, neem dan contact met ons op. We beantwoorden graag je vragen via de mail of telefoon. Ook als je een keer vrijblijvend  wil sparren over je opleidingsvraag ben je van harte welkom.

Wat levert de training:  Krachtige keuzes als “dertiger” je op?

Belangrijk is dat je echt weet wie je bent en wat je belangrijk vindt. Met deze training krijg je zicht op je eigen kwaliteiten en aandachtspunten. Je weet wie je bent en voelt wat voor jou belangrijk is. Bewustwording en ervaren zijn hierbij de sleutelwoorden. Je gaat moeilijke beslissingen niet uit de weg, hebt een eigen mening, kiest wat bij je past, gaat niet twijfelen en durft verantwoorde risico’s te nemen. Je bent je bewust van wat je wil, je overtuigingen en invloed.Hierdoor sta je sterker in je schoenen omdat je bewust richting weet te geven aan je leven.

Wat zeggen deelnemers?

  • “Door de training ben ik weer in contact gekomen met wat ik daadwerkelijk wil. Ik kan nu hoofd- van bijzaken onderscheiden. Dat geeft me rust en energie.” (Inge)
  • “De cursus heeft mijn innerlijk kompas weer herijkt en nu weet ik weer waar ik naar toe wil en hoe ik daar moet komen.”  (Henk)
  • ” De training geeft mij handvatten om mijn eigen koers te bepalen en die zo nodig bij te stellen. Ik kom weer in contact met mijn diepste verlangens, doe daardoor zaken waar ik blij van word en daardoor krijg ik energie.” (Melanie)
  •  “De cursusleiders stralen rust en vertrouwen uit en creëren daardoor een veilige omgeving. Door de gerichte oefeningen krijg ik ruimte en inspiratie om aan mezelf te werken. Hierdoor kom ik weer in mijn energie.” (Francisca)

Programma

De training is verspreid over drie dagen en gaat in op vragen als: “wie ben ik, wat wil ik, wat doe ik en hoe doe ik dat?” Je kijkt naar je gedrag en de gedachten en overtuigingen die bepalend zijn bij het maken van keuzes in je werk en leven en in het contact met anderen.

Verder sta je stil bij je drijfveren en wat je wezenlijk belangrijk vindt. Hierdoor wordt het je duidelijk waarom je handelt zoals je doet en als het niet bevalt gaan we kijken hoe je dat vanaf nu anders kunt gaan doen.

We gaan op zoek naar je  passie en talent. Je onderzoekt hoe je deze concreet kunt maken in je werk en privéleven. Waar ben je moeiteloos briljant in?  Je stelt persoonlijke doelen en maakt concreet hoe je je doelen stap voor stap gaat bereiken. Tot slot gaat je daarmee aan de slag.

Aanpak

We zorgen voor een veilige en vertrouwde omgeving zodat je open met elkaar in gesprek kunt. Naast een beknopt theoretisch kader zijn er veel gerichte oefeningen die je uitnodigen om vanuit verschillende invalshoeken kritisch naar jezelf te kijken en keuzes te maken. Er is voldoende tijd voor persoonlijke aandacht en reflectie. Iedere deelnemer wordt gezien en uitgedaagd om met zichzelf aan de slag te gaan. We werken o.a. met de methodieken van NLP en systeemwerk in de vorm van oefeningen, verhalen, visualisaties en praktische opdrachten.

Voor wie?

Deze training is bestemd voor de wat jongere professional die gericht op zoek wil naar zijn  diepere drijfveren, normen en waarden. En op grond daarvan doelen wil stellen en keuzes wil maken die echt bij hem passen.

Praktisch

Aantal deelnemers

8 tot 12

Duur

3 dagen met een interval van 2 weken.

Vorm

Incompany/open inschrijving

Locatie

Conferentieoord De Poort in Groesbeek

Data

najaar 2019: 9 oktober, 30 oktober  en 13 november
voorjaar 2020: 6 en 20 maart en 3 april

Kosten open inschrijving

€ 660,- p.p.

 

Je gegevens worden niet opgeslagen.

Aanmeldformulier

Ik meld me aan voor de training:

Je gegevens worden niet op deze website opgeslagen.