Krachtige keuzes maken als ‘dertiger’. Doe het nu!

Krachtige keuzes maken als dertiger is soms best lastig. Je zit nog aan het begin van de werkende leven. De vraag is of wat je u allemaal leuk vindt of dat ook over 30 jaar nog leuk is. Ook weet je niet wat er de komende jaren allemaal op je pad gaat komen. Aan de ene kant ben je al druk bezig met die toekomst. Aan de andere kant vraag je je waarschijnlijk ook regelmatig af of je wel op de goede weg zit en of dit alles is. Deze gedachten horen bij je leeftijdsfase en als ze op ploppen en vervolgens snel weer verdwijnen zonder dat je er echt last van hebt zit je op het juiste spoor. Echter als ze terug blijven komen is het raadzaam om er wat mee te doen. Om je daarbij te ondersteunen hebben we deze training bedacht.

Herken je dit?

  • “Ik heb alles voor elkaar. Leuke baan, fijne thuissituatie, etc. maar ik ren van hot naar her ben doodmoe en kan er niet van genieten.”
  • “Iedereen zegt dat ik alles heb en dat ik gelukkig zou moeten zijn maar ….. ik kom niet bij dat gevoel.”
  • “Ik twijfel of ik op de goede weg zit maar weet niet hoe ik daar achter kan komen?”
  • “Is dit alles?”
  • “Er zijn héél veel mogelijkheden maar ik durf niet te kiezen.”
  • “Wat ik nu doe is leuk voor nu. Later wil ik zeker iets anders maar ik weet niet wat.”

Dan ben je niet alleen! Het zijn citaten uit ons onderzoek bij dertigers. Wil je meer weten over dit onderzoek en dat van de 55+’ ers klik hier. Voor hen is deze fase in hun leven een spannende periode. Ze voelen dat ze nú krachtige keuzes “moeten” maken die van grote invloed zijn op de rest van hun leven. Denk aan keuzes op het gebied van werk en relaties. Gezien het grote aantal mogelijkheden leidt dat regelmatig tot “ keuzestress”. Onze training krachtige keuzes maken is ontworpen om je handvatten te geven zodat je gerichte keuzes kunt maken die bij jou passen. Keuzes vanuit het hart. De training gaat over opkomen voor jezelf, bewustzijn, visie, drijfveren, creëren en het verwezenlijken van jouw wensen.

Vrijblijvend persoonlijk advies over deze training

Heb je na aanleiding van deze informatie nog vragen of twijfel je of deze training iets voor jou is, neem dan contact met ons op. We beantwoorden graag je vragen via de mail of telefoon. Ook als je een keer vrijblijvend  wil sparren over je opleidingsvraag ben je van harte welkom.

Wat levert de training:  Krachtige keuzes maken als “dertiger” je op?

Belangrijk is dat je echt weet wie je bent en wat je belangrijk vindt. Met deze training krijg je zicht op je eigen kwaliteiten en aandachtspunten. Je weet wie je bent en voelt wat voor jou belangrijk is. Bewustwording en ervaren zijn hierbij de sleutelwoorden. Je gaat moeilijke beslissingen niet uit de weg, hebt een eigen mening, kiest wat bij je past, gaat niet twijfelen en durft verantwoorde risico’s te nemen. Je bent je bewust van wat je wil, je overtuigingen en invloed.Hierdoor sta je sterker in je schoenen omdat je bewust richting weet te geven aan je leven.

Wat zeggen deelnemers?

  • “Door de training ben ik weer in contact gekomen met wat ik daadwerkelijk wil. Ik kan nu hoofd- van bijzaken onderscheiden. Dat geeft me rust en energie.” (Inge)
  • “De cursus heeft mijn innerlijk kompas weer herijkt en nu weet ik weer waar ik naar toe wil en hoe ik daar moet komen.”  (Henk)
  • ” De training geeft mij handvatten om mijn eigen koers te bepalen en die zo nodig bij te stellen. Ik kom weer in contact met mijn diepste verlangens, doe daardoor zaken waar ik blij van word en daardoor krijg ik energie.” (Melanie)
  •  “De cursusleiders stralen rust en vertrouwen uit en creëren daardoor een veilige omgeving. Door de gerichte oefeningen krijg ik ruimte en inspiratie om aan mezelf te werken. Hierdoor kom ik weer in mijn energie.” (Francisca)

Programma van de training krachtige keuzes maken

De praktische training is verspreid over drie dagen en gaat in op vragen als: “wie ben ik, wat wil ik, wat doe ik en hoe doe ik dat?” We bieden een afwisselend, interactief en gevarieerd programma aan. Hierbij kijk je naar je gedrag en de gedachten en overtuigingen die bepalend zijn bij het maken van keuzes in je werk en leven en in het contact met anderen.

Verder sta je stil bij je drijfveren en wat je wezenlijk belangrijk vindt. Hierdoor wordt het je duidelijk waarom je handelt zoals je doet en als het niet bevalt gaan we kijken hoe je dat vanaf nu anders kunt gaan doen.

We gaan op zoek naar je  passie en talent. Je onderzoekt hoe je deze concreet kunt maken in je werk en privéleven. Waar ben je moeiteloos briljant in? Je stelt persoonlijke doelen en maakt concreet hoe je je doelen stap voor stap gaat bereiken. Daarmee ga je meteen aan de slag.

Aanpak

We zorgen voor een veilige en vertrouwde omgeving zodat je open met elkaar in gesprek kunt. Naast een beknopt theoretisch kader zijn er veel gerichte oefeningen die je uitnodigen om vanuit verschillende invalshoeken kritisch naar jezelf te kijken en keuzes te maken. Er is voldoende tijd voor persoonlijke aandacht en reflectie. Iedere deelnemer wordt gezien en uitgedaagd om met zichzelf aan de slag te gaan. We werken o.a. met de methodieken van NLP en systeemwerk in de vorm van oefeningen, verhalen, visualisaties en praktische opdrachten. Wil je meer weten over ons en onze werkwijze klik dan op deze link.

Interesse in de training krachtige keuzes maken als dertiger?

Heb je interesse in deze training meld je dan aan. Wil je meer weten neem dan contact met ons op door te mailen, bellen of ons contactformulier in te vullen. We staan je graag te woord en hopen je binnenkort te ontmoeten.

Voor wie?

Deze training is bestemd voor de wat jongere professional die gericht op zoek wil naar zijn  diepere drijfveren, normen en waarden. En op grond daarvan doelen wil stellen en keuzes wil maken die echt bij hem passen.

Praktisch

Aantal deelnemers

8 tot 12

Duur

3 dagen met een interval van 2 weken.

Vorm

open inschrijving

Locatie

Regio Culemborg.

Data 2021

10 en 24 november en 8 december.

Kosten open inschrijving

€ 695,- p.p.

 

Je gegevens worden niet opgeslagen.

Aanmeldformulier

Ik meld me aan voor de training:

Je gegevens worden niet op deze website opgeslagen.

Reviews

There are no reviews yet. Be the first one to write one.

Laat een review achter

Je mag alleen een sterren-beoordeling achterlaten, maar we vinden het fijn als je jouw beoordeling nader toelicht.