HEEL opleidingen
Home >> Over ons… HEEL opleidingen

Over ons… HEEL opleidingen

Waarom HEEL opleidingen?

Team HEEL opleidingenWij, Petri Elemans en Ad van Heijst, hebben elkaar gevonden op het thema persoonlijke groei. We hebben beiden zelf flink geïnvesteerd in onze eigen professionele en persoonlijke groei en doen dat nog steeds. Het is onze ervaring dat mensen vrolijk worden als ze hun persoonlijke kwaliteiten ongeremd kunnen inzetten. Als dat zo is, is er verbinding tussen hoofd en hart, voelen mensen zich “HEEL” en stralen ze energie uit.

We zien mensen als een geheel en mede daarom hebben we gekozen voor de naam HEEL voor ons opleidingsinstituut. Onder die paraplu gaan we de samenwerking aan met trainers/coaches die er ook zo instaan om zo een breed aanbod op het gebied van persoonlijke en professionele ontwikkeling te kunnen aanbieden.

Onze mensen

Met de mensen die we nu hebben, kunnen we de meeste vragen op dit gebied wel aan. Wij geloven dat we door het bundelen van onze vaardigheden en kennis we effectiever kunnen werken, meer mensen kunnen bereiken en hen helpen bij hun persoonlijke groei en dat is onze missie. Het zoeken naar ”verborgen” talenten en positieve energie van onze cursisten staat centraal. Aandacht wordt besteed aan het verkrijgen van inzicht en ook het eigen maken van vaardigheden. Uitgangspunt is dat de cursist leert om het geleerde daadwerkelijk toe te passen. Dat is de focus van onze trainingen.

Al onze mensen werken al jaren als trainer/coach waarbij ze proberen zonder oordeel de mens als mens te zien. Het ontroert ons elke keer weer wanneer we mensen mogen begeleiden in hun zoektocht om hun talenten te (her)ontdekken. Wij geloven er in dat wanneer mensen in hun kracht zitten en dingen doen waar ze blij van worden, alles gaat stromen.

Hoe krijg je weer energie

Wij merken steeds vaker dat mensen/teams door de veelheid aan prikkels uit de omgeving zichzelf voor een deel kwijtraken en dan niet meer precies weten waar ze nu echt warm voor lopen. Ze zijn niet tevreden met zichzelf en hun leefomgeving, zien belemmeringen en voelen zich vastzitten. Wij denken dat de oplossing zit in het feit dat ze naar hun passie, naar hun kern op zoek gaan. Wat maakt hen blij, wat geeft hen energie en wat moet er gebeuren om die energie weer te laten stromen? Wanneer deze mensen na een training of coachgesprek zichzelf weer vinden zodat ze opgelucht verder kunnen, geeft ons dat een goed gevoel en dat is de reden waarom we dit werk doen. We willen met onze trainingen en begeleiding mensen en organisaties weer wat meer in hun energie krijgen zodat ze vrolijker worden en de wereld wat meer gaat stralen.

Meer informatie?

De trainingen die op deze website staan, geven een algemeen beeld van wat we kunnen, maar zijn niet uitputtend. Als u meer informatie wil over een training of iets specifieks zoekt op ons terrein waar deze website niet in voorziet, hebben we graag met u contact om te kijken wat we voor u kunnen doen. Wij komen met plezier langs voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.