HEEL opleidingen

Ad van Heijst

Ad van HeijstAd van Heijst heeft een bedrijfskundige achtergrond en is zijn carrière gestart aan de HAS in Den Bosch als docent management en organisatie waar hij o.a. trainingen managementvaardigheden verzorgde.

Daarna is hij directiesecretaris geweest van een tweetal landelijk werkende organisaties en heeft ervaring opgedaan als senior adviseur bij een softwarebedrijf. Ook in die periode is hij actief geweest met opleidingen; zowel het opzetten als het uitvoeren van trainingen.
In 2001 is Ad een adviesbureau begonnen waar hij zowel grotere organisaties als startende ondernemers coacht om concreet te worden als het gaat om het bereiken van hun doelen. De ervaring leert dat het bereiken van die doelen alleen lukt wanneer mensen zaken concreet maken en stapsgewijs werken aan die veranderingen. De rode draad in zijn werk is dat hij mensen en organisaties helpt om doelen te verwezenlijken door op zoek te gaan naar de innerlijke drijfveren en de ervaren belemmeringen. Door hiermee aan de slag te gaan,wordt duidelijk wat de mensen werkelijk willen.
Ad is analytisch goed en heeft er plezier in om zijn kennis te delen en mensen aan het denken te zetten.