Ad van Heijst trainer en coach

Ad van Heijst is in staat om snel voor een veilige omgeving te zorgen. Door zichzelf open te stellen nodigt hij anderen uit om dat ook te doen. Ad heeft sociale wetenschappen gestudeerd aan de Radboud Universiteit en is gestart als docent aan de HAS in Den Bosch. Daarna heeft hij een tiental jaar in het bedrijfsleven gewerkt. O.a. als directiesecretaris en als senior consultant implementatie. In 2001 is hij voor zichzelf begonnen. In die hoedanigheid heeft hij veel zorgorganisaties en scholen ondersteund bij hun veranderprocessen. Daarnaast is hij ook mensen gaan coachen en heeft hiervoor diverse opleidingen gevolgd. In 2013 is hij samen met Petri Elemans HEEL opleidingen gestart. De rode draad in zijn werk en leven is dat hij mensen helpt om hun eigen doelen te verwezenlijken door op zoek te gaan naar hun innerlijke drijfveren. Ad heeft er plezier in om naar mensen te luisteren, zijn kennis te delen en mensen aan het denken te zetten.

Met welke vragen kun je bij Ad van Heijst terecht?

Wanneer je wel in grote lijnen weet wat je wil maar dat je er op de een of andere wijze steeds niet aan toekomt, is Ad een goede coach voor je. Samen ga je dan aan de slag om te kijken wat jij nodig hebt om de eerste stap te zetten. In zijn coachtrajecten maar ook in zijn trainingen gaat het steeds over heldere doelen stellen die echt bij jou passen. Daarna gaan we vooral heel praktisch aan de slag om te kijken hoe die doelen te bereiken zijn. Ervaren belemmeringen worden in kaart gebracht en nader onder de loep genomen. De invalshoek van Ad is dat hij altijd kijkt vanuit positiviteit naar mogelijkheden. In de evaluaties geven mensen aan dat hun coachingstraject vooral veel heeft gedaan met hun zelfvertrouwen. Ook het meedenken en de echte betrokkenheid wordt regelmatig genoemd.

 

Wat is de kennis en ervaring van Ad

Zoals boven al aangegeven heeft Ad van Heijst brede en ruime ervaring opgedaan in zowel het onderwijs als het bedrijfsleven. Ook heeft hij gedurende een 20-tal jaar als zelfstandig coach en trainer veel ervaring opgedaan. Zowel van zijn werkervaring als van zijn werk als zelfstandige zijn op linkedin aanbevelingen te zien.

Daarnaast is hij zichzelf blijven scholen door opleidingen en trainingen te zoeken waar hij wat van kon leren. Interessant in deze zijn o.a. de opleiding tot Top coach,  als de opleiding tot gecertificeerd NLP Practitioner en Master bij Jo van den Tillaart van Perspectief.  Als ook de training bij Ik Leer Anders van Agnes Oosterveen een training over hoe beelddenkers leren. Daar kwam hij er achter dat hij eigenlijk van origine ook een beelddenker is. Daarnaast heeft hij samen met Petri Elemans bij de School voor training van Karin de Galan diverse opleidingen gevolgd voor trainers.

Nog interessant te melden is dat hij van het begin tot het eind een van de (business) coaches geweest is bij IkStartSmart. Een initiatief van de provincie Gelderland, meerdere gemeenten en de KvK waar startende ondernemers een opleiding en een coach konden kiezen. De rol van de coaches was om hen te helpen bij het opstarten ven hun eigen bedrijf. De coaches kregen diverse trainingen en werden geselecteerd op hun vaardigheden als coach.

Waar geregistreerd?

CRKBO, http://www.crkbo.nl/

Reviews

Ad is een fijne coach

Rated 5 out of 5
8 mei 2020

Ad heeft mij gestimuleerd en uitgedaagd om mijn eigen pad te gaan en mijn eigen keuzes te maken. De standaard vraag was vaak :” en word je daar blij van.” Deze kwam telkens op het juiste moment en dat is de kracht van Ad als coach. Ik heb geleerd om meer op mezelf te vertrouwen en kan steeds beter voor mezelf opkomen en daar ben ik heel blij mee. De paar gesprekken met Ad hebben me veel gebracht en regelmatig vraag ik mezelf als ik voor een keuze sta af of ik er blij van word.

I.D.W.

Laat een review achter

Je mag alleen een sterren-beoordeling achterlaten, maar we vinden het fijn als je jouw beoordeling nader toelicht.