Petri Elemans coach en trainer

Petri Elemans is een echte verbinder. Ze voelt feilloos aan of er wel of geen sprake is van contact. Dat kan zijn contact met jezelf (klopt het, is het congruent wat je uitstraalt) of contact tussen mensen onderling. Petri is haar loopbaan begonnen als opleidingsadviseur voor het onderwijs. Zij heeft toen veel ervaring opgedaan op het snijvlak van menselijk gedrag en het verbeteren van de prestaties van organisaties door hiervoor gerichte opleidingen te ontwikkelen. Haar ervaring is dat je vaak pas echte gedragsveranderingen ziet als mensen in hun kern geraakt worden. Daar wilde ze meer van weten. Ze heeft toen diverse opleidingen gevolgd waar het ondersteunen van mensen bij hun persoonlijke ontwikkeling en bewustwording centraal stond.

In die periode heeft ze gewerkt in de sector zorg en welzijn. Na afronding van de opleidingen heeft ze als gediplomeerd coach/counselor een eigen praktijk opgezet. Haar passie is om mensen opnieuw in contact te brengen met hun kern. Petri werkt vanuit verbinding en betrokkenheid, is intuïtief en doelgericht en geeft ruimte aan wat in essentie al aanwezig is om te komen tot een oplossing. De ervaring uit haar eigen werk- en persoonlijke leven zet zij nu in bij haar coaching en trainingen om mensen te begeleiden om hun eigen weg te vinden.


Met welke vragen kan je bij Petri Elemans terecht?

Wie ben ik en wat wil ik?

Voorbeelden:

Als je het gevoel hebt dat je zowel werk als privé veel ballen in de lucht aan het
houden bent. Of geleefd wordt door de waan van de dag waardoor je jezelf kwijt dreigt te raken.

Als je moeite hebt om keuzes te maken en dat je voor je gevoel in een identiteitscrisis bent beland.

Voor meer verbinding met jezelf en met anderen!


Waar heeft Petri Elemans o.a. haar kennis opgedaan?

Europees Instituut, coaching & counseling , https://www.europeesinstituut.nl/

Phoenix, diverse opleidingen o.a. Professionele communicatie en Ambacht van het hart, https://www.phoenixopleidingen.nl/


Waar geregistreerd?

Geregistreerd bij: CPION onder nummer 94816-95543 opleiding professionele communicatie Post HBO Nederland geaccrediteerd.  https://www.cpion.nl/Page/Home

Reviews

Coach zonder oordeel

Rated 5 out of 5
5 november 2019

Ik heb Petri ervaren als een heel kundige coach. Zij heeft mij enorm geholpen bij mijn hulpvraag. Petri stelt de goede vragen op het juiste moment. Hierdoor word ik getriggerd om over mezelf na te denken.

Wat ik het meest in haar waardeer is de rust en het vertrouwen dat ze uitstraalt. Daarnaast is ze een goede luisteraar die zonder oordeel je verhaal aanhoort.

Ik ben blij dat ik haar gevonden heb en beveel haar dan ook een ieder aan!

S.V.D.

Laat een review achter

Je mag alleen een sterren-beoordeling achterlaten, maar we vinden het fijn als je jouw beoordeling nader toelicht.