HEEL opleidingen
Home >> Trainingen en coaching voor Zorg & Welzijn

Trainingen en coaching voor Zorg & Welzijn

Trainingen en coaching Zorg en Welzijn

Mensen die werken in de Zorg hebben wat met mensen. Ze willen er zijn voor anderen en zoveel mogelijk anderen helpen. Uit verschillende onderzoeken blijkt dat werken in de Zorg de laatste jaren voor veel medewerkers inmiddels een stressvolle bezigheid is geworden. De sector staat door de vergrijzing en de bezuinigingen onder druk. Hierdoor verandert de aard van het werk en moet er door minder mensen vaak meer en ook ander werk verricht worden.

We horen vaak geluiden dat het geven van persoonlijke aandacht aan de cliënten wat voor veel mensen een belangrijke drijfveer was om in de Zorg te gaan werken helaas steeds meer uit het zicht verdwijnt. Hierdoor verliezen nogal wat mensen de verbinding met de reden waarom ze dit werk zijn gaan doen en verliezen vaak daardoor ook het plezier in hun werk. Wij bieden medewerkers in de Zorg ondersteuning bij hun persoonlijke en professionele ontwikkeling en geven handvatten om met deze veranderende omstandigheden om te gaan en anders tegen de situatie aan te kijken. We kijken niet naar wat niet meer kan maar wat nog wel mogelijk is. Hierdoor vinden ze vaak hun plezier in het werk weer terug.

Ons aanbod is ontwikkeld naar aanleiding van gesprekken met mensen werkzaam in de Zorg. Als u zoekt naar ondersteuning die mogelijk op ons terrein ligt en die nog niet op onze website staat, zijn we vanzelfsprekend graag bereid om met u in gesprek te gaan.