HEELopleidingen en het coronavirus

Het coronavirus heeft inmiddels zijn sporen al flink achtergelaten in de wereld. Ook Nederland heeft inmiddels zijn portie al gehad. Gelukkig lijkt het, op het moment van het schrijven van dit stukje (7 mei 2020) er op dat het coronavirus met de genomen maatregelen een beetje onder controle is. Neemt niet weg dat er nog heel veel leed is en dat er nog dagelijks heel wat mensen sterven aan de gevolgen van het virus.

Echter doordat de verspreiding van het virus wat minder snel lijkt te gaan, is er wel de komende tijd weer wat meer mogelijk. Het is te hopen dat de maatregelen die nu genomen worden afdoende zijn. Zodat we stapsgewijs ons normale leven al dan niet met wat aanpassingen weer op kunnen pakken. Belangrijk daarbij is wel de onderlinge solidariteit. Deze is nodig om gezamenlijk de negatieve gevolgen van het coronavirus te beperken.

Activiteiten van HEELopleidingen in tijden van Coronavirus

De eerste maanden was het voor ons niet mogelijk om trainingen te geven. Al onze geplande trainingen zijn toen doorgeschoven naar een later nader te bepalen tijdstip. Echter zoals het er nu naar uit ziet gaat het de goede kant op en worden eerder genomen maatregelen versoepeld. Dat betekent dat we onder bepaalde randvoorwaarden weer kunnen starten met onze trainingen. Op 11 juni gaat onze training: “De kunst van het luisteren” weer van start en dat is onze eerste training die we Coronaproof geven. We hebben er heel veel zin in.

Interactieve online training persoonlijk leiderschap

Echter we zouden HEELopleidingen niet zijn als we geen alternatief zouden bedenken om je in deze lastige tijd toch te kunnen ondersteunen bij je persoonlijke ontwikkeling. Wij denken dat het rondwaren van het coronavirus veel invloed heeft op hoe mensen zich voelen. Daarom hebben we coronaproof een laagdrempelige interactieve online basistraining persoonlijk leiderschap voor slechts 139,95 ontwikkeld. In deze training krijg je meer kracht en zelfvertrouwen zodat je gemakkelijker in staat bent om de keuzes te maken die écht bij je passen.

Vooral als persoon blijven staan in deze tijd en blijven geloven in waar je voor staat, is nu niet eenvoudig. Veel mensen voelen zich somber en gespannen voor concrete tips hiervoor kijk ook op de site van het RIVM. Dus wil je ondersteuning dan is deze training misschien wel wat voor je. In deze online training hebben we een link gelegd tussen de kracht van een online training en interactie met ons. Grijp je kans want dit aanbod geldt alleen tijdens de coronacrisis.

Elkaar een luisterend oor bieden. Teambijeenkomst zorg goed voor elkaar in Coronatijd

Daarnaast hebben we specifiek voor mensen die in hun werk dagelijks geconfronteerd worden met de ellende die het Coronavirus veroorzaakt een specifieke teambijeenkomst ontwikkeld. Deze teambijeenkomst is gemaakt om teamleden de gelegenheid te bieden om met elkaar stil te staan en ervaringen met elkaar te delen. Wij denken dat het voor veel teamleden heel helend kan werken om de opgedane ervaringen met elkaar te delen vandaar deze bijeenkomst.

Beleid van HEELopleidingen inzake Corona

Het uitgangspunt is dat al onze geplande activiteiten als het enigszins kan gewoon door gaan tenzij:

  • we zelf niet het idee hebben dat het veilig is,
  • we zelf verdacht zijn als het gaat om het virus,
  • de officiële richtlijnen van de overheid geen ruimte laten om onze geplande activiteit door te laten gaan,
  • de locatie waar we de activiteit hebben gepland inschat dat het niet veilig is,
  • er maatregelen van de overheid zijn die aangeven dat de ruimte niet gebruikt mag worden.

Mocht één van deze zaken het geval zijn, zullen we onze cursisten, coachees, afspraken benaderen om aan te geven dat het niet door gaat.

NB: Vanzelfsprekend staat het iedereen vrij om zijn eigen keuzes te maken om al dan niet te komen. Dat respecteren we volledig. Echter als er geen sprake is van aantoonbare overmacht moeten we toch verwijzen naar onze algemene voorwaarden.

Hopende iedereen hiermee voldoende te hebben ingelicht.

Met vriendelijke groet en sterkte in deze bizarre tijden.

Ad van Heijst en Petri Elemans

Reviews

Er zijn nog geen reviews. Laat s.v.p. een review achter.

Laat een review achter

Je mag alleen een sterren-beoordeling achterlaten, maar we vinden het fijn als je jouw beoordeling nader toelicht.