Interactieve onlinetraining persoonlijk leiderschap

Beantwoord de volgende vragen en kijk of deze interactieve onlinetraining persoonlijk leiderschap wat voor je is!

Heb je ook wel eens het gevoel dat je:

 • geleefd wordt?
 • niet de dingen doet waar je écht blij van wordt?
 • niet het stuur van je eigen leven in handen hebt?
 • nauwelijks vooruit komt?
 • iets anders wil maar niet weet wat?
 • niet weet hoe je het anders aan kan pakken?

Dan ben je niet de enige. De meeste mensen hebben in een periode van hun leven wel eens dat gevoel. De uitdaging is nu om je daar niet bij neer te leggen en actie te ondernemen door je af te vragen wat je wél zou willen.

Dus wil je:

 • krachtiger en met meer zelfvertrouwen overkomen?
 • dat er geluisterd wordt, als je wat zegt?
 • keuzes maken die écht bij je passen?
 • (blijven) staan voor wat jij belangrijk vindt?
 • de weg gaan waar jij zelf blij van wordt?

Én wil je handvatten om dat te bereiken?

Dan is deze onlinetraining wat voor je. Wij hebben inmiddels ruime ervaring met het geven van trainingen en het coachen van mensen op het gebied van persoonlijk leiderschap. Uitgedaagd door de Coronamaatregelen hebben we nu, als proef, deze interactieve onlinetraining persoonlijk leiderschap ontwikkeld die je thuis in je eigen tempo met onze ondersteuning kunt doen. Het is een instap training voor slechts 139,95 euro waarbij je de eerste basisstappen zet. Omdat wij geloven dat iedereen, zeker als het om persoonlijk leiderschap gaat, anders is, kiezen wij ook hier voor onze persoonlijke benadering. Dat is ons handelskeurmerk. Dit betekent dat we je interactief begeleiden tijdens jouw traject. Dat wil zeggen dat we drie contactmomenten hebben en samen met jou achterhalen wat voor jou belangrijk is.

Wat is persoonlijk leiderschap?

Met persoonlijk leiderschap neem je de regie over je eigen leven. Omdat je weet wie je bent, wat je wil en wat je kan en omdat je doet wat bij je past. Kortom, je hebt zicht op je eigen kwaliteiten en aandachtspunten. Hierdoor weet je en voel je wat voor jou belangrijk is. Bij persoonlijk leiderschap gaat het over je visie en drijfveren. Doordat je helder hebt wat voor jou belangrijk is, kun je gemakkelijker duidelijk, zonder omwegen bewust communiceren. Anderen merken op dat het écht is en vragen je daarom niet om telkens uit te leggen waarom je iets doet. Het klopt gewoon. Je staat sterk in je schoenen en weet zo zelfbewust richting te geven aan je leven. Daarnaast ben je je bewust van je eigen gedrag, overtuigingen en invloed.

Wat levert deze onlinetraining persoonlijk leiderschap je op?

Met deze interactieve onlinetraining dagen we je uit om een pas op de plaats te maken. Om vervolgens te onderzoeken waar je nu staat en wat je eventueel anders zou willen. Na de training heb je een beter beeld van:

 1. Wat voor jou écht belangrijk is en waarom.
 2. Welke keuzes echt bij je passen en durf je ze eerder te maken.
 3. Wat je kunt doen zodat je lekkerder in je vel zit.
 4. Welke eerste stap je kunt zetten op weg naar jouw persoonlijk leiderschap.
 5. Hoe je je persoonlijke kracht en zelfvertrouwen verder kunt ontwikkelen.

Dit zeggen de eerste deelnemers over de training.

 • ”Een goede investering in een mooie praktische training met gerichte opdrachten die je zowel tot stilstand brengt als in beweging. Door de interactieve begeleiding werd ik geprikkeld om echt kritisch naar mezelf te kijken. Het is zowel de investering in tijd als in geld dubbel en dwars waard geweest.” (Wim)
 • “Ik heb eerder online trainingen gevolgd en eerlijkheidshalve heb ik altijd een stok achter de deur nodig. Het feit dat er contact mogelijk was met Petri en/of Ad en dat ze me uitdagen om contact op te nemen, heeft me extra gestimuleerd. Wat mij betreft een echte aanrader.” (Mia)

Werkwijze en aanpak

 1. Na het aanmelden ontvang je een betaalverzoek voor 139,95 euro.
 2. Vervolgens krijg je een welkomst filmpje waarin wij uitleg geven over de training
 3. Gedurende twee weken ontvang je drie blokken met een aantal opdrachten. Deze helpen je bij het ontwikkelen van je persoonlijk leiderschap.
 4. Na iedere blok koppelen we in een video kort terug wat het leerdoel van de opdracht is en checken door het stellen van een aantal vragen of dit ook gelukt is. 
 5. Vervolgens bieden we je de mogelijkheid om je bevindingen met ons te delen en eventueel met ons kort te sparren. Dat kan via de mail, telefonisch of via facetime. 
 6. Aan het eind van de training is wederom een mogelijkheid om je inzichten, ervaringen en eventuele vragen met ons te delen. 

NB: Persoonlijk leiderschap ontwikkelen vergt enige aandacht en is helaas niet iets dat je er snel eventjes tussendoor doet. Het kost wat tijd en aandacht om de vragen te opdrachten te maken en daardoor even stil te staan en te reflecteren. Daarom is het belangrijk dat je daar in een rustige omgeving de tijd voor uittrekt. Uit reacties van mensen die deze opdrachten eerder hebben gedaan blijkt dat als je de tijd neemt om echt voor de opdrachten te gaan dit een hele goede investering is. 

Wil jij leren hoe jij lekkerder in je vel kan komen?

Schrijf je nu in voor de online training van €139,95 en sta even stil om vooruit te komen.

Over drie weken heb jij meer kracht en zelfvertrouwen om de keuzes te maken die écht bij jou passen.

Vrijblijvend persoonlijk advies over deze onlinetraining persoonlijk leiderschap

Heb je naar aanleiding van deze informatie nog vragen of twijfel je of deze training iets voor jou is, neem dan contact met ons op. We beantwoorden graag je vragen via de mail of telefoon. Ook als je een keer vrijblijvend wil sparren over je opleidingsvraag ben je van harte welkom.

Voor wie?

Deze training is bestemd voor iedereen die laagdrempelig, gericht met zijn persoonlijk leiderschap aan de slag wil gaan.

Duur, doorlooptijd

20 dagen

Vorm

Interactieve online training

Kosten

€ 139,95

 

 

Je gegevens worden niet opgeslagen.

Aanmeldformulier

Ik meld me aan voor de training:

Je gegevens worden niet op deze website opgeslagen.

Reviews

Mooie praktische training met goede begeleiding

Rated 5 out of 5
5 juni 2020

Ik ben blij dat ik de knoop heb doorgehakt en me heb ingeschreven voor deze onlinetraining. De oefeningen zetten me aan het denken en de contacten na de oefeningen met Petri en Ad gaven me de verdieping die ik nodig had. Kortom een echte aanrader.

H.D.V.

Laat een review achter

Je mag alleen een sterren-beoordeling achterlaten, maar we vinden het fijn als je jouw beoordeling nader toelicht.