Onze ervaren trainers en coaches weten een laagdrempelige, veilige leeromgeving te creëren waar ook gelachen wordt. Ook weten ze de cursist te raken en uit te nodigen om met zijn verandertraject aan de slag te gaan.

Enkele quotes van klanten:

“Wat me met name aangesproken heeft is de zorgvuldigheid waarmee alles gebeurt en de fijne begeleiding.”

“Zoveel persoonlijke aandacht, voelt als een waardevol cadeau.”

“De positieve insteek en het feit dat er echt geluisterd wordt, heeft mij erg goed gedaan.”

“Een geweldige mogelijkheid om bewuster te worden en te groeien als mens.”

“Zeer spiegelend en zuiver.”

“De mensen van HEEL helpen je om buiten je eigen denkproces te kijken en nuchter een situatie vanuit ‘de ander’ te bekijken. Ze zijn betrokken en geven goede feedback, waarmee je verder kunt. Goed als sparringpartners.”

“Mijn coach is een integere man met een warme, innemende persoonlijkheid. Hij heeft een groot inlevingsvermogen, maar ook het vermogen om zaken van een andere zijde te bekijken. Deze eigenschappen maken hem tot een goede coach. De sessies hebben voor mij een grote opbrengst gehad.”

 “Ik ervaar mijn coach als een zeer prettig persoon met een nuchtere en praktische kijk. Daarbij verliest hij niet de sociale mens en persoonlijke doelen uit het oog. Ik kan hem dan ook zeer aanbevelen als betrouwbare coach die met humor en betrokkenheid een goed inzicht kan geven.”

“De trainers van HEEL opleidingen hebben me een duw(tje) gegeven om de sleur van alle dag te doorbreken om zo nieuwe inzichten op te kunnen doen. Ze hebben mij weer naar de toekomst laten kijken en me mijn doel laten bepalen. Hierdoor weet ik wat ik wil en ben ik zelfverzekerder.”