HEEL opleidingen

Marjolein Stil

Marjolein StilVan oorsprong is Marjolein docente Spaans. Ze geeft nog steeds les. In 1998 realiseerde ze zich dat ze daar niet meer voldoende bevrediging in vond. Ze heeft zich toen omgeschoold tot natuurgeneeskundig therapeute en voert een praktijk sinds 2003.

Later heeft ze nog een opleiding tot counselor/coach gedaan, met als specialisatie stress en burn-out. Marjolein begeleidt mensen met lichamelijke en/of psychische problematiek. Haar ruime ervaring met lesgeven zet ze in bij de cursussen die ze geeft op het gebied van stresshantering en burn-out-preventie. De ervaring die zij in sessies met haar cliënten/cursisten heeft opgedaan wil zij nu delen met mensen die hun eigen weg aan het zoeken zijn. Haar passie is ‘mensen weer in contact brengen met hun innerlijke kompas’.

Ze werkt met bewustwording, ontspanning, meditatie, visualisatie en huiswerkopdrachten. De mensen die bij haar komen nemen weer de verantwoordelijkheid voor hun eigen welbevinden op zich en ontwikkelen, onder haar bezielende leiding persoonlijk leiderschap.