HEEL opleidingen

Leny van Rooijen

Leny heeft ruime ervaring en expertise in het domein wonen, zorg en welzijn. Zij heeft gewerkt als allround wijkverpleegkundige, adviseur voorlichting en gezondheidsgedrag, projectleider cliëntenparticipatie en als manager.

De vraag was altijd, hoe kunnen we samen de dienstverlening prettiger, slimmer en vooral waardiger organiseren. Sinds 2010 is zij als (team)coach, trainer, adviseur gaan werken omdat zij vooral geraakt wordt in het directe contact met mensen. Zoals zij vaak zegt: “Het grote avontuur zit in jezelf.”

Professionals, managers en teams in beweging brengen, zelfsturing bevorderen, daar wordt ze enthousiast van. Zij prikkelt, spiegelt, confronteert en is supporter en uitdager. Met verrassende en actieve werkvormen spreekt zij verlangens en verborgen kwaliteiten aan en ondersteunt bij het doorbreken van oude patronen met een blijvende impact. Zij werkt vanuit rust, vertrouwen en helderheid zodat men de verbinding met zichzelf kan maken, de ander en de wereld.

Naast ruime psychosociale kennis en praktijkervaring heeft zij zich laten beïnvloeden door life coaching, voice dialogue, systemische hulpverlening, familieopstellingen, positieve psychologie en mindfulness. Zij heeft een geaccrediteerde post HBO Coach opleiding gevolgd en is aangesloten bij de beroepsvereniging NOBCO. En bovenal heeft zij als stadse boerendochter steeds meer het werken met hart, hoofd en handen weten te combineren.

Specialisatie: loopbaanbegeleiding, omgaan met perfectionisme, omgaan met innerlijke conflicten, kunnen beteugelen van gedrevenheid, intervisie voor professionals, trainingen ‘sterk in je werk’